Verzenden en levering

Meer dan € 200 : Gratis verzending !

U leest het goed ! Bij bestellingen boven € 200 is de levering van uw bestelling door San-E-web helemaal gratis. Alweer een voordeel. Wanneer u uw bestelling naar de Waddeneilanden Nederland wenst te bezorgen, dan dient u hierover vooraf te informeren bij onze Klantenservice. Zij informeren naar de mogelijkheden en bijkomende kosten.

Levering minder dan € 200 : € 9 !

U betaalt € 9 verzend- en leverkosten bij een bestelling van minder dan € 200. In dit bedrag zijn ook administratiekosten verwerkt.

Deze tarieven gelden voor verzending in Nederland en België.

Belangrijke leverinformatie

In het weekend en op feestdagen wordt er niet geleverd en kan er niets bezorgd worden. Indien u voor 15.00 uur bestelt op een leverdag, kan uw bestelling indien voorradig binnen 3 werkdagen geleverd worden. Heeft u vragen over uw levering, neem dan contact op met onze afdeling Verkoop.

Voor kleinere pakketten: Mocht u niet thuis zijn, wordt het pakket de volgende dag nog een keer aangeboden. Na de derde aanbieding zal het pakket door de koerierdienst terug afgeleverd worden bij San-E-web. Er zullen voor de herlevering opnieuw 9€ transportkosten aangerekend worden.

Voor palletlevering: Voor palletlevering wordt in onderling overleg een afspraak gemaakt. Indien niemand aanwezig, wordt het pallet terug afgeleverd bij San-E-web. Bij herlevering voor palletten wordt U €75 aangerekend. Gelieve ons dus tijdig te verwittigen indien U belet bent!

Controleer steeds uw pakketjes voor volledigheid en/of schade alvorens u tekent. Uw handtekening houdt namelijk een aanvaarding van het product in. Retourneren kan natuurlijk steeds, maar u wordt enkel terugbetaald indien het product volledig is

Bezorging op etage

Wij leveren de bestelling naar de (eerste) voordeur. Woont U op een appartement? Dan wordt uw bestelling beneden bij de portiek afgeleverd.

Levertijd artikelen.

Wij hebben bij elk product een vermelding voorzien dat aangeeft of het een voorraadartikel is of een speciaal te bestellen artikel is. Indien het artikel niet op voorraad is dan staat er een vermelding van de verwachte levertermijn. Houd er echter wel rekening mee dat deze voorraadcheck een momentopname is. Als de site aangeeft dat er nog vb.10 stuks zijn, kan dat binnen enkele dagen op zijn. Wij kunnen u echter nooit een 100% garantie van de levertijd geven. Dit komt omdat wij afhankelijk zijn van de leveranciers of fabrikanten. Er kunnen zich bij de fabrikanten diverse gebeurtenissen voordoen waar wij geen invloed op hebben en waardoor vertraging kan optreden. San-E-web is op geen enkele manier aansprakelijk voor vervolgschade door eventueel vertraagde levertijd. Indien u uw artikelen op tijd in huis wilt hebben, wacht dan niet te lang met bestellen. San-E-web doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren.