Douchedrains

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 1 van totaal 1

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 1 van totaal 1

Douchedrains

Douchedrain

Een douchedrain is als het ware het afvoerputje van uw douche. Een goede douchedrain zorgt er voor dat de afvoer van water geleidelijk gebeurt voor een goede doorstroming. Met de juiste douchedrain en goed onderhoud daarvan zal de kans op verstoppingen in de douche enorm afnemen. Daarvoor bestelt u een douchedrain van de juiste kwaliteit. En Sanifabriek.nl biedt u die kwaliteit. Een douchedrain en al het andere sanitair binnen onze webwinkel is altijd van A-kwaliteit, waarvoor wij de beste merken aanbieden. Zo bestelt u bij ons een douchedrain van kwaliteitsmerken als:

  • Viega
  • I-Drain
  • Geberit

Met deze merken weet u zeker dat u kiest voor uitmuntende kwaliteit en is uw douchebak verzekerd van de beste afvoer.

Waarom een douchedrain?

Zoals we aangaven, vermindert een douchedrain de kans op verstoppingen. Dat komt in beginsel door de vorm hiervan. Een drain is namelijk langwerpig waardoor het water eerst verspreid wordt voordat deze de afvoer ingaat. Hierdoor moet het afvoerputje niet in één keer een hele slok water verwerken. Hierdoor is deze vorm van afvoer ook bedoeld voor de inloopdouche; deze wordt geplaatst in de betegeling over de breedte. Door hier bovenop het juiste rooster te plaatsen, voorkomt u dat de douchedrain en afvoer verstopt raken door grove stukken vuil. Wij hebben dan ook de juiste douchedrain en het juiste rooster voor uw inloopdouche. Kijk hiervoor snel in het assortiment.

Deskundig advies over douchedrain

Advies bij de aanschaf of installatie van sanitair vraagt u aan ons. Dankzij onze jarenlange ervaring in sanitair kunnen wij u vrijblijvend deskundig advies geven. En ook voor andere vragen over onze artikelen en diensten staan wij klaar. Mail hiervoor uw bericht naar info@san-e-web.nl of bel ons op 085-3030815. Bij bestelling van onze artikelen zorgen wij altijd voor een betrouwbare dienst, zoals u ziet aan het Webshop Keurmerk. Bovendien worden bestellingen boven €200,- gratis door ons bezorgd! Bestel dus nu uw douchedrain en alles op het gebied van sanitair op Sanifabriek.nl, uw online specialist.