Tabletten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 2 van totaal 2
 • Sleurs Cottage tabletten in kunstmarmer

  Sleurs Cottage tabletten in kunstmarmer

  Sleurs - voor een badkamer met stijl

  Sleurs stelt deze kunstmarmeren tabletten voor uw meubel voor. Deze tabletten kunnen gekozen met 1 of (indien mogelijk) met 2 lavabo's. Voor de grotere modellen met 1 wasbak kan bovendien gekozen worden voor een uitvoering links of rechts.

  Normale prijs: € 378,61

  Special Price € 194,99

  2 - 3 weken
 • T-concept Venus tablet in kunstmarmer

  T-concept Venus tablet in kunstmarmer

  T-concept - voor een badkamer met stijl

  Sleurs stelt deze kunstmarmeren tabletten voor uw meubel voor. Deze tabletten kunnen gekozen met 1 of (indien mogelijk) met 2 lavabo's. De wasbakken zijn 12cm diep. Het tablet zelf is 4cm dik. Dit model is bovendien voorzien van een opstaande boord achteraan om vocht tussen muur en meubel extra te vermijden. Het overloopsysteem wordt meegeleverd.

  Normale prijs: € 554,18

  Special Price € 369,99

  2 - 3 weken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 2 van totaal 2

Tabletten

Tablet badkamer

Een topkwaliteit tablet badkamer ligt voor u klaar in ons assortiment. Met onze selectie bieden wij u een paar tabletten aan waarvan u jarenlang geniet. Een tablet badkamer uit het assortiment van Sanifabriek.nl is gemaakt volgens hoge kwaliteitseisen, afkomstig van topmerken. Met onze online service zorgen wij ervoor dat u zo’n tablet badkamer van een kwaliteitsmerk zorgvuldig bij u thuis krijgt bezorgd. Wij hebben van enkele fantastische merken een tablet badkamer in huis, zoals:

 • Sleurs: Cottage tablet badkamer in kunstmarmer
  Het merk Sleurs is een Belgische badmeubelspecialist. De Cottage tablet badkamer is een fantastische exponent van dit merk. Het tablet badkamer heeft een uniek modern design en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan de waskom links of rechts komen te staan en is het ook mogelijk om een exemplaar met 2 lavabo’s te bestellen.
 • T-concept Venus tablet badkamer in kunstmarmer
  T-Concept is altijd uniek in zijn soort. Werkend met eigen ontwerpers heeft T-Concept een herkenbare moderne huisstijl: zeer strak, met grote wastafels en een hoekig design. De tablet badkamer Venus is gemaakt van een hoge kwaliteit kunstmarmer waarvan u jarenlang plezier hebt. Bovendien is de tablet badkamer Venus bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met 1 of 2 lavabo’s.

Kijk welke tablet badkamer het beste bij u past en profiteer van onze fantastische service.

Meer badkamermeubels bij Sanifabriek.nl

Saniefabriek.nl is de sanitair specialist die naast tabletten ook andere badkamermeubels biedt:

Voordelen van een tablet badkamer uit ons assortiment

Bij ons bent u altijd verzekerd van een uitstekende service. Zo leveren wij altijd een betrouwbare dienst en betaalt u gewoon veilig online bij ons (bekijk hiervoor ook het Webshop Keurmerk). Bovendien leveren wij scherpe online prijzen voor hoge kwaliteit. Daar komt bij dat bestellingen boven €200,- gratis door ons worden bezorgd. Hebt u nog vragen over onze service of wilt u deskundig advies over uw sanitair? We horen het graag: bel 085-3030815 of mail info@san-e-web.nl. Bestel nu online en geniet van onze betrouwbare service en topkwaliteit sanitair voor een scherpe prijs. Sanifabriek.nl is uw online sanitair specialist.