Badkamermeubels

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 1 van totaal 1
 • Sleurs Cottage tabletten in kunstmarmer

  Sleurs Cottage tabletten in kunstmarmer

  Sleurs - voor een badkamer met stijl

  Sleurs stelt deze kunstmarmeren tabletten voor uw meubel voor. Deze tabletten kunnen gekozen met 1 of (indien mogelijk) met 2 lavabo's. Voor de grotere modellen met 1 wasbak kan bovendien gekozen worden voor een uitvoering links of rechts.

  Normale prijs: € 378,61

  Special Price € 194,99

  2 - 3 weken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 1 van totaal 1

Badkamermeubels

Badkamermeubel

De juiste badkamermeubel bestelt u uit onze webwinkel. Een badkamermeubel in het assortiment van Sanifabriek.nl staat altijd garant voor kwaliteit, een scherpe prijs, voldoende keuzevrijheid en uitstekende service daaromheen. Waarom dat zo is, leggen we hieronder in het kort uit:

Kwaliteit, omdat…

Wij een fantastisch assortiment aan topmerken voor uw badkamermeubel hebben. Hierdoor geniet u bij een badkamermeubel van ons altijd van een uitstekende garantie en mag u verwachten dat er altijd gebruik is gemaakt van topmateriaal. Zo bestelt u bij ons een badkamermeubel van merken als:

   • Viega
   • Villeroy & Boch
   • Hansgrohe
   • Sphinx
   • Sleurs
   • T-concept

Scherpe prijs, omdat…

Wij groot inkopen en online onze diensten aanbieden. Zo betaalt u bij een online bestelling van uw badkamermeubel niet voor een dure winkelketen. Uw badkamermeubel blijft zo scherp geprijsd en u kunt tot wel honderden (en soms wel duizenden) euro’s bij ons besparen.

Voldoende keuzevrijheid, omdat…

Wij een fantastisch assortiment hebben. Wij hebben op dit moment ruim tachtig verschillende meubels voor u klaarliggen. Daarin vindt u altijd uw favoriete badkamermeubel. Wij hebben alles wat u voor uw badkamer nodig hebt, zoals:

Service daaromheen, omdat…

U bij ons altijd geniet van uitstekende voorwaarden. Zo bieden wij u deskundig advies over een badkamermeubel en ander sanitair. En wanneer u een badkamermeubel door ons laat bezorgen geniet u altijd van een betrouwbare dienst. Zo dragen wij het keurmerk van de onafhankelijke Stichting Webshop Keurmerk. Hieraan ziet u onder meer dat u bij ons veilig betaalt voor een badkamermeubel, ruilen gewoon mogelijk is en uw privacy gewaarborgd. Bovendien is bij ons een bestelling van boven €200,- de bezorging gratis!

Contact

Deskundig advies over een badkamermeubel of andere vragen aan ons adres? Stuur ons dan een bericht via info@san-e-web.nl en wij reageren zo snel mogelijk. Bellen kan ook. Tel.: 085-3030815. Van Sanifabriek.nl krijgt u altijd een betrouwbare dienst voor sanitair van de beste kwaliteit met uitstekende service. Bestel dus nu online!