Whirlpool

Vindt u niet wat u zoekt? Ons aanbod breidt dagelijks uit, stuur ons een mailtje voor de beste prijs!

Whirlpool

Whirlpool bad

Stelt u zich eens voor: u zet uw whirlpool bad aan. De temperatuur van het water is op een warme, maar heerlijke 38 graden Celsius. De behoefte aan een ontspannend whirlpool bad is groot, want het is net een drukke week geweest. Maar u hoeft die ontspanning niet te zoeken bij een badhuis, want u hebt uw eigen whirlpool bad pas geleden thuis bezorgd gekregen. En dat voor een scherpe online prijs, een waardevolle investering waarvan u de komende jaren ontzettend gaat genieten. Wellicht is het voor u nu nog fictie, maar dit kan werkelijkheid worden. Sanifabriek.nl biedt u namelijk een voordelig whirlpool bad van topkwaliteit voor een fantastische prijs aan. Wij hebben verschillende van deze baden in verschillende prijsklassen met honderden euro’s voordeel voor u!

Voorbeelden uit het assortiment

Om u alvast een voorproefje te geven, zetten we hieronder drie voorbeelden uit ons assortiment op een rijtje:

  • Riho CAROLINA whirlpool bad
   Met het formaat van een regulier inbouwbad is dit het ideale whirlpool bad voor iedere badkamer. De CAROLINA is een whirlpool bad met 12 waterjets, een comfortabele ligvorm en verschillende massagefuncties.
  • Riho LUSSO whirlpool bad
   Dit witte whirlpool bad heeft nog meer jets (19), variërend met water- en luchtstromen. Een heerlijke massage behoort tot de mogelijkheden en het whirlpool bad heeft een fantastische halogeenverlichting.
  • Riho DAPHNE whirlpool bad
   De DAPHNE is ons meest uitgebreide model. Maar liefst dertig verschillende jets: lucht, water en combi. De badkuip is fantastisch ergonomisch gevormd, biedt lichttherapie voor uw huid en heeft een comfortabel hoofdkussen zodat de ontspanning optimaal is.

Uw favoriete badkuip met ideale service

Sanifabriek.nl is de plek online waar u moet zijn voor een betrouwbare en zorgvuldige service. Zo helpen wij u met vrijblijvend deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op: mail info@san-e-web.nl of bel 085-3030815. En bij bestelling van uw whirlpool bad is de bezorging ervan gratis. Bovendien ziet u aan ons Webshop Keurmerk dat u veilig bij ons betaalt voor betrouwbare diensten. Alles kunt u nog een keer nalezen onder ‘Service’, links onderaan de pagina. Bestel dus nu uw whirlpool bad van topkwaliteit op Sanifabriek.nl.