Zeephouders - dispenser

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 12 van totaal 12
 • Gedy GEA Zeephouder

  Gedy GEA Zeephouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit zeephouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het aluminium en mat glas geven deze zeephouder een vlotte verschijning. U hebt ook geen lastige werken in de droombadkamer uit te voeren. De zeephouder is namelijk zelfklevend! Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 61,71

  Special Price € 51,00

  Op aanvraag
 • Gedy FEBO Zeephouder

  Gedy FEBO Zeephouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit zeephouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze zeephouder een vlotte verschijning. U kan deze zeephouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 18,15

  Special Price € 15,00

  Op aanvraag
 • Gedy FEBO zeep dispenser

  Gedy FEBO zeep dispenser

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit zeep dispenser van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze zeep dispenser een vlotte verschijning. U kan deze zeep dispenser bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 29,04

  Special Price € 24,00

  Op aanvraag
 • Gedy PIRENEI Zeephouder

  Gedy PIRENEI Zeephouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit zeephouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De PIRENEI lijn kenmerkt zich door een modern en minimalistisch design. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze zeephouder een vlotte verschijning. U kan deze zeephouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 29,04

  Special Price € 24,00

  Op aanvraag
 • Gedy PIRENEI zeep dispenser

  Gedy PIRENEI zeep dispenser

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit zeep dispenser van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De PIRENEI lijn kenmerkt zich door een modern en minimalistisch design. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze zeep dispenser een vlotte verschijning. U kan deze zeep dispenser bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 36,30

  Special Price € 30,00

  Op aanvraag
 • Gedy LANZAROTE Zeephouder

  Gedy LANZAROTE Zeephouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit zeephouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LANZAROTE lijn is een premium lijn van Gedy en is ultramodern. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze zeephouder een vlotte verschijning. U kan deze zeephouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 82,28

  Special Price € 68,00

  Op aanvraag
 • Gedy LANZAROTE zeep dispenser

  Gedy LANZAROTE zeep dispenser

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit zeep dispenser van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LANZAROTE lijn is een premium lijn van Gedy en is ultramodern. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze zeep dispenser een vlotte verschijning. U kan deze zeep dispenser bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 115,00

  Special Price € 95,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE Zeephouder

  Gedy LOUNGE Zeephouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit zeephouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze zeephouder een vlotte verschijning. U kan deze zeephouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 47,19

  Special Price € 39,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE grote zeepkorf

  Gedy LOUNGE grote zeepkorf

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit grote zeepkorf van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom geven deze grote zeepkorf een vlotte verschijning. U kan deze grote zeepkorf bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 99,22

  Special Price € 82,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE zeep dispenser

  Gedy LOUNGE zeep dispenser

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit zeep dispenser van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze zeep dispenser een vlotte verschijning. U kan deze zeep dispenser bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 67,76

  Special Price € 56,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE zeephouder (staand)

  Gedy LOUNGE zeephouder (staand)

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit zeephouder (staand) van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze zeephouder (staand) een vlotte verschijning. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 47,19

  Special Price € 39,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE zeep dispenser (staand)

  Gedy LOUNGE zeep dispenser (staand)

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit zeep dispenser (staand) van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze zeep dispenser (staand) een vlotte verschijning. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 67,76

  Special Price € 56,00

  Op aanvraag

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 12 van totaal 12

Zeephouders - dispenser

Zeepdispenser

Een zeepdispenser met een gaaf design? U vindt die op Sanifabriek.nl. Wij hebben een prachtig ontworpen zeepdispenser van topkwaliteit voor u in ons assortiment klaarliggen. Het merk Gedy biedt die topkwaliteit waar u naar zoekt. Gedy is gespecialiseerd in ontwerp en design voor sanitaire artikelen. Zoals u ziet aan de collectie van zeepdispensers s. Dit uitstekende merk hebben wij geselecteerd op basis van de wijze waarop Gedy een zeepdispenser ontwerpt. Modern, maar wel op een tijdloze manier bedacht. Hierdoor is een zeepdispenser van Gedy een artikel waarop u in de badkamer nooit op uitgekeken raakt. Kijk snel in het assortiment naar uw zeepdispenser en bestel deze bij ons online; wij zorgen voor een extra scherpe prijs omtrent uw nieuwe zeepdispenser van Gedy.

Waarom een zeepdispenser ?

Het zijn de kleine dingetjes die het ‘m doen in de badkamer. Een zeepdispenser is slechts een onderdeel van de inrichting van uw badkamer. Door te kiezen voor een mooi design van uw accessoires maakt u van de badkamer een beleving; een prachtige plek voor persoonlijke hygiëne en ontspanning. Kijk dan ook naast een zeepdispenser van Gedy ook naar andere fantastische badkameraccessoires in ons assortiment.

Zeephouder

Liever een harde zeep in plaats van een zeepdispenser voor vloeibare zeep? Ook daarvan hebben wij een paar fantastische items in ons assortiment, ook van het merk Gedy. Een zeephouder van Gedy heeft een herkenbaar modern en stijlvol design en is voor u op Sanifabriek.nl extra voordelig verkrijgbaar.

Zeepdispenser / -houder online bestellen

Bij bestelling van een zeepdispenser / -houder geniet u bij ons van een paar fantastische voordelen, zoals:

 • Wij bieden een betrouwbare dienst; bekijk hiervoor ook het Webshop Keurmerk
 • Ruilen is gewoon mogelijk
 • A-kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Deskundig advies

Voor deskundig advies over de artikelen in ons assortiment of over bijvoorbeeld de installatie hiervan, neemt u vrijblijvend contact met ons op. Mail hiervoor info@san-e-web.nl of bel ons op 085-3030815 en wij helpen u op weg. Van ons krijgt u altijd een uitstekende service voor A-kwaliteit sanitair. Sanifabriek.nl is dé plek online waar u alles bestelt op het gebied van topkwaliteit sanitair.