WC-borstel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 6 van totaal 6
 • Gedy Mercurio WC-borstel

  Gedy Mercurio WC-borstel

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit WC-borstel van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het aluminium en chroom geven deze WC-borstel een vlotte verschijning.

  Normale prijs: € 43,56

  Special Price € 36,00

  Op aanvraag
 • Gedy FEBO WC-borstel

  Gedy FEBO WC-borstel

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit WC-borstel van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droomdroombadkamer. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze WC-borstel een vlotte verschijning. U kan deze WC-borstel bevestigen middels lijm of een vijs. Zo kan U gemakkelijk eronderdoor voor te poetsen. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 43,56

  Special Price € 36,00

  Op aanvraag
 • Gedy PIRENEI WC-borstel

  Gedy PIRENEI WC-borstel

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit WC-borstel van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droomdroombadkamer. De PIRENEI lijn kenmerkt zich door een modern en minimalistisch design. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze WC-borstel een vlotte verschijning. U kan deze WC-borstel bevestigen middels lijm of een vijs. Zo kan U gemakkelijk eronderdoor voor te poetsen. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 45,98

  Special Price € 38,00

  Op aanvraag
 • Gedy LANZAROTE WC-borstel

  Gedy LANZAROTE WC-borstel

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit WC-borstel van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droomdroombadkamer. De LANZAROTE lijn is een premium lijn van Gedy en is ultramodern. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze WC-borstel een vlotte verschijning. U kan deze WC-borstel bevestigen middels lijm of een vijs. Zo kan U gemakkelijk eronderdoor voor te poetsen. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 152,00

  Special Price € 126,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE wc-borstel (wand)

  Gedy LOUNGE wc-borstel (wand)

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit wc-borstel (wand) van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom geven deze wc-borstel (wand) een vlotte verschijning. U kan deze wc-borstel (wand) bevestigen middels lijm of een vijs. Zo kan er gemakkelijk onder kuisen. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 178,00

  Special Price € 147,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE wc-borstel (staand)

  Gedy LOUNGE wc-borstel (staand)

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit wc-borstel (staand) van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom geven deze wc-borstel (staand) een vlotte verschijning. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 159,00

  Special Price € 131,00

  Op aanvraag

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 6 van totaal 6

WC-borstel

WC borstel

Uw nieuwe design WC borstel bestelt u voordeling online op Sanifabriek.nl. Door het aanschaffen van een WC borstel uit ons assortiment zorgt u voor een beetje extra beleving in de badkamer en toiletkamer. Een WC borstel uit ons assortiment is namelijk altijd prachtig ontworpen en gemaakt van de beste merken. Daarbij hebben wij duidelijk gekozen voor een merk dat zich gespecialiseerd heeft in high fashion sanitaire accessoires: Gedy. Een WC borstel van Gedy is dan ook niet zomaar een WC borstel. Naast de uitmuntende kwaliteit biedt Gedy altijd een uniek ontworpen WC borstel aan met een moderne look, maar tegelijkertijd tijdloos. Jarenlang hebt u plezier van een Gedy WC borstel: u raakt hier niet op uitgekeken.

Welke is ideaal voor u?

Binnen ons aanbod kunt u de WC borstels van Gedy onderverdelen in drie verschillende stijlen (binnen die drie stijlen zitten overigens ook verschillen). We zetten drie artikelen van Gedy daarom op een rijtje zodat u een goed idee krijgt van wat voor soort Gedy WC borstel ideaal is voor uw bad- en toiletkamer:

 • Gedy Mercurio WC-borstel
  Een glanzend verchroomde tube met een WC borstel van messing en aluminium met borstelharen: kort gezegd is dit gewoon topkwaliteit. En voor een aardig prijsje op Sanifabriek.nl.
 • Gedy FEBO WC-borstel
  Dit fantastische model heeft een prachtige glazen wc borstelhouder met matte afwerking. Het glas is bovendien op maat gemaakt om stijlvol te passen in de roestvrijstalen ring. Bovendien is dit model eenvoudig te bevestigen via lijm of vijs. De Lanzarote en de Pirenei passen ook in deze stijl.
 • Gedy LOUNGE WC-borstel
  Een staand model of wandmodel: de high fashion Lounge WC borstel is in beide uitvoeringen verkrijgbaar. Dit prachtig modern ontworpen stukje kunst heeft een uniek design dankzij de combinatie van een hoekige, maar subtiel afgewerkte vorm, het mat afgewerkte roestvrijstaal en het eigenzinnige handvat. Kortom, een fantastische en unieke WC borstel voor uw badkamer.

Meer specifieke informatie over een van deze modellen vindt u bij het artikel. Hebt u andere vragen aan ons adres? Wij helpen u graag: mail info@san-e-web.nl of bel 085-3030815. Sanifabriek.nl: altijd uitstekende service en de beste kwaliteit.