Toiletrolhouders

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 12 van totaal 12
 • Invacare Basica toiletbeugel met rolhouder

  Invacare Basica toiletbeugel met rolhouder

  Invacare - Yes, you can!

  De Invacare badkamerproducten zorgen voor de veiligheid en onafhankelijkheid van de patiënt. Duurzaamheid en veiligheid zijn de key features van onze badkamerproducten die instaan voor de persoonlijke hygiëne van de patiënt. Basica toiletbeugel met rolhouder, anti-slip

  Normale prijs: € 77,44

  Special Price € 57,38

  Op aanvraag
 • Gedy GEA wcrolhouder

  Gedy GEA wcrolhouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit wcrolhouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het aluminium en chroom geven deze wcrolhouder een vlotte verschijning. U hebt ook geen lastige werken in de droombadkamer uit te voeren. De wcrolhouder is namelijk zelfklevend! Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 33,88

  Special Price € 28,00

  Op aanvraag
 • Gedy GEA wcrolhouder met chromen deksel

  Gedy GEA wcrolhouder met chromen deksel

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit wcrolhouder met chromen deksel van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het aluminium en chroom geven deze wcrolhouder met chromen deksel een vlotte verschijning. U hebt ook geen lastige werken in de droombadkamer uit te voeren. De wcrolhouder met chromen deksel is namelijk zelfklevend! Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 85,91

  Special Price € 71,00

  Op aanvraag
 • Gedy FEBO toiletrolhouder

  Gedy FEBO toiletrolhouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit toiletrolhouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het roestvrij staal, chroom geven deze toiletrolhouder een vlotte verschijning. U kan deze toiletrolhouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 20,57

  Special Price € 17,00

  Op aanvraag
 • Gedy FEBO dubbele toiletrolhouder

  Gedy FEBO dubbele toiletrolhouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit dubbele toiletrolhouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het roestvrij staal, chroom geven deze dubbele toiletrolhouder een vlotte verschijning. U kan deze dubbele toiletrolhouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 24,20

  Special Price € 20,00

  Op aanvraag
 • Gedy FEBO wcrolhouder met chromen deksel

  Gedy FEBO wcrolhouder met chromen deksel

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit wcrolhouder met chromen deksel van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het roestvrij staal, chroom geven deze wcrolhouder met chromen deksel een vlotte verschijning. U kan deze wcrolhouder met chromen deksel bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 27,83

  Special Price € 23,00

  Op aanvraag
 • Gedy PIRENEI toiletrolhouder

  Gedy PIRENEI toiletrolhouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit toiletrolhouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De PIRENEI lijn kenmerkt zich door een modern en minimalistisch design. Het roestvrij staal, chroom geven deze toiletrolhouder een vlotte verschijning. U kan deze toiletrolhouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 25,41

  Special Price € 21,00

  Op aanvraag
 • Gedy LANZAROTE wcrolhouder met chromen deksel

  Gedy LANZAROTE wcrolhouder met chromen deksel

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit wcrolhouder met chromen deksel van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LANZAROTE lijn is een premium lijn van Gedy en is ultramodern. Het roestvrij staal, chroom geven deze wcrolhouder met chromen deksel een vlotte verschijning. U kan deze wcrolhouder met chromen deksel bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 106,00

  Special Price € 88,00

  Op aanvraag
 • Gedy LANZAROTE wcrolhouder

  Gedy LANZAROTE wcrolhouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit wcrolhouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LANZAROTE lijn is een premium lijn van Gedy en is ultramodern. Het roestvrij staal, chroom geven deze wcrolhouder een vlotte verschijning. U kan deze wcrolhouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 47,19

  Special Price € 39,00

  Op aanvraag
 • Gedy LANZAROTE dubbele wcrolhouder

  Gedy LANZAROTE dubbele wcrolhouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit dubbele wcrolhouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LANZAROTE lijn is een premium lijn van Gedy en is ultramodern. Het roestvrij staal, chroom geven deze dubbele wcrolhouder een vlotte verschijning. U kan deze dubbele wcrolhouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 65,34

  Special Price € 54,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE wcrolhouder

  Gedy LOUNGE wcrolhouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit wcrolhouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom geven deze wcrolhouder een vlotte verschijning. U kan deze wcrolhouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 39,93

  Special Price € 33,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE wcrolhouder met chromen deksel

  Gedy LOUNGE wcrolhouder met chromen deksel

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit wcrolhouder met chromen deksel van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom geven deze wcrolhouder met chromen deksel een vlotte verschijning. U kan deze wcrolhouder met chromen deksel bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 75,02

  Special Price € 62,00

  Op aanvraag

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 12 van totaal 12

Toiletrolhouders

Toiletrolhouder

Een toiletrolhouder hoeft niet zomaar een toiletrolhouder te zijn. Zeker is dat niet het geval op Sanifabriek.nl. Want wij hebben de toiletrolhouder waar u naar zoekt. Unieke designs van deze accessoires gemaakt van de beste kwaliteit zijn vaste prik in onze webwinkel. Wij hebben een paar prachtige ontwerpen voor u klaarliggen, voor een scherpe online prijs. Gedy is momenteel het merk in ons assortiment voor badkameraccessoires. Omdat Gedy gespecialiseerd is in het ontwerpen van prachtige accessoires voor sanitair, zult u al snel zien waarom wij dit merk hebben geselecteerd. Gedy verheft de toiletrolhouder tot een prachtige toevoeging van uw bad- en toiletkamer. Naast de klassiek ontworpen toiletrolhouder (met de moderne touch van Gedy) biedt dit merk ook een toiletrolhouder op een manier waarop u niet eerder had nagedacht. Bekijk hiervoor snel ons assortiment en kies uw favoriete toiletrolhouder bij ons online.

Praktische toiletrolhouder

Een toiletrolhouder van Gedy is altijd praktisch in gebruik. Maar ook treft u in ons assortiment een andere praktische toiletrolhouder aan. Namelijk de Invacare Basica. Dit is een toiletbeugel met ingebouwde rolhouder in één. Met Invacare bieden wij badkamerartikelen aan die op maat zijn gemaakt voor andersvaliden.

Voordelen van een toiletrolhouder bestellen op Sanifabriek.nl

Door uw badkameraccessoires bij ons te bestellen, krijgt u een fantastische service voor A-kwaliteit sanitair die bovendien scherp geprijsd zijn bij ons. Enkele voordelen van bestellen uit onze online sanitairwinkel zijn:

 • Gratis levering bij bestellingen boven €200,-
 • Veilig winkelen bij een betrouwbare online aanbieder: zie ook het Webshop Keurmerk
 • Ruilen is gewoon mogelijk
 • En vrijblijvend deskundig advies

Voor dat laatste neemt u contact met ons op.

Deskundig advies van Sanifabriek.nl

Omdat de mensen in ons team al jarenlang ervaring hebben in sanitair, bieden wij u deskundig advies over sanitair. Mail hiervoor uw vragen naar info@san-e-web.nl of bel 085-3030815 en wij staan voor u klaar. Sanifabriek.nl is uw betrouwbare online specialist op het gebied van sanitair. Bestel uw toiletrolhouder nu bij ons online en profiteer van onze uitstekende service.