haken - handdoekdrogers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 13 van totaal 13
 • Gedy GEA handdoekdroger

  Gedy GEA handdoekdroger

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit handdoekdroger van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het aluminium en chroom geven deze handdoekdroger een vlotte verschijning. U hebt ook geen lastige werken in de droombadkamer uit te voeren. De handdoekdroger is namelijk zelfklevend! Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 53,24

  Special Price € 44,00

  Op aanvraag
 • Gedy FEBO handdoekdroger

  Gedy FEBO handdoekdroger

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit handdoekdroger van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het roestvrij staal, chroom geven deze handdoekdroger een vlotte verschijning. U kan deze handdoekdroger bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 35,09

  Special Price € 29,00

  Op aanvraag
 • Gedy PIRENEI handdoekdroger

  Gedy PIRENEI handdoekdroger

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit handdoekdroger van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De PIRENEI lijn kenmerkt zich door een modern en minimalistisch design. Het roestvrij staal, chroom geven deze handdoekdroger een vlotte verschijning. U kan deze handdoekdroger bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 43,56

  Special Price € 36,00

  Op aanvraag
 • Gedy LANZAROTE handdoekdroger

  Gedy LANZAROTE handdoekdroger

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit handdoekdroger van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LANZAROTE lijn is een premium lijn van Gedy en is ultramodern. Het roestvrij staal, chroom geven deze handdoekdroger een vlotte verschijning. U kan deze handdoekdroger bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 85,91

  Special Price € 71,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE handdoekdroger

  Gedy LOUNGE handdoekdroger

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit handdoekdroger van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom geven deze handdoekdroger een vlotte verschijning. U kan deze handdoekdroger bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 77,44

  Special Price € 64,00

  Op aanvraag
 • Gedy GEA haak

  Gedy GEA haak

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit haak van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het aluminium en chroom geven deze haak een vlotte verschijning. U hebt ook geen lastige werken in de droombadkamer uit te voeren. De haak is namelijk zelfklevend! Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 25,41

  Special Price € 21,00

  Op aanvraag
 • Gedy FEBO dubbele haak

  Gedy FEBO dubbele haak

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit dubbele haak van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze dubbele haak een vlotte verschijning. U kan deze dubbele haak bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 18,15

  Special Price € 15,00

  Op aanvraag
 • Gedy PIRENEI duale handdoekdroger

  Gedy PIRENEI duale handdoekdroger

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit duale handdoekdroger van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De PIRENEI lijn kenmerkt zich door een modern en minimalistisch design. Het roestvrij staal, chroom geven deze duale handdoekdroger een vlotte verschijning. U kan deze duale handdoekdroger bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 53,24

  Special Price € 44,00

  Op aanvraag
 • Gedy LANZAROTE chromen haak

  Gedy LANZAROTE chromen haak

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit chromen haak van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LANZAROTE lijn is een premium lijn van Gedy en is ultramodern. Het roestvrij staal, chroom geven deze chromen haak een vlotte verschijning. U kan deze chromen haak bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 27,83

  Special Price € 23,00

  Op aanvraag
 • Gedy LANZAROTE duale handdoekdroger

  Gedy LANZAROTE duale handdoekdroger

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit duale handdoekdroger van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LANZAROTE lijn is een premium lijn van Gedy en is ultramodern. Het roestvrij staal, chroom geven deze duale handdoekdroger een vlotte verschijning. U kan deze duale handdoekdroger bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 85,91

  Special Price € 71,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE chromen haak

  Gedy LOUNGE chromen haak

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit chromen haak van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom geven deze chromen haak een vlotte verschijning. U kan deze chromen haak bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 18,15

  Special Price € 15,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE duale handdoekdroger

  Gedy LOUNGE duale handdoekdroger

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit duale handdoekdroger van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom geven deze duale handdoekdroger een vlotte verschijning. U kan deze duale handdoekdroger bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 72,60

  Special Price € 60,00

  Op aanvraag
 • Gedy EGADI haak voor kleding of glazenwisser

  Gedy EGADI haak voor kleding of glazenwisser

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit haak voor kleding of glazenwisser van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het roestvrij staal, chroom geven deze haak voor kleding of glazenwisser een vlotte verschijning. U kan deze haak voor kleding of glazenwisser bevestigen middels dubbelzijdige tape. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 16,94

  Special Price € 14,00

  Op aanvraag

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 13 van totaal 13

haken - handdoekdrogers

Handdoekhouder

Zonder handdoekhouder wordt het een rommeltje in de badkamer. De handdoeken liggen verspreid over de wasbak of door de ruimte. De handdoekhouder is daarom een ideaal product om te hebben. En waarom dan niet tegelijk kiezen voor een handdoekhouder van een mooi design en hoge kwaliteit? Daarvoor is er Sanifabriek.nl. Op deze pagina vindt u de handdoekhouder waar u naar zoekt. Wij hebben ervoor gekozen om u een handdoekhouder aan te bieden van Gedy, een merk gespecialiseerd in fantastisch design voor de badkamer. Gedy biedt een moderne stijl die tegelijkertijd tijdloos aandoet. Met Gedy geloven wij dat we u een handdoekhouder kunnen aanbieden die goed past in iedere badkamer.

Soorten houders

Een handdoekhouder uit ons assortiment kunt u onderverdelen in grofweg twee soorten. We zetten die twee hieronder uiteen:

 • Handdoekhaken
  Het voordeel van deze soort handdoekhouder is dat haken compact zijn en eenvoudig te installeren. Wanneer u veel handdoeken kwijt wilt, dan hebt u slechts een beperkte ruimte nodig om veel van die haken op te hangen. Hierdoor neemt een handdoekhaak niet veel ruimte in beslag en is deze ideaal voor een badkamer die economisch ingericht moet worden.
 • Handdoekhouder met stang
  De grotere modellen zijn weer in een ander opzicht praktisch. Een handdoekhouder met stang droogt namelijk de handdoek optimaal omdat deze helemaal is uitgevouwen. Een handdoekhouder is tevens zichtbaarder waardoor de modellen in ons assortiment qua uitstraling een fantastische toevoeging zijn voor uw badkamer.

Een handdoekhouder bestellen op Sanifabriek.nl

Bij bestelling van een artikel uit ons assortiment profiteert u bij ons van de beste online service. Naast onze scherpe prijzen voor A-kwaliteit merken en sanitair bieden wij namelijk nog meer voordelen bij een bestelling aan:

 • Gratis bezorging bij bestellingen boven €200,-
 • Ruilen gewoon mogelijk
 • Betrouwbaar en veilig bestellen: zie ook het Webshop Keurmerk
 • En vrijblijvend deskundig advies

Voor dat laatste neemt u contact met ons op door te mailen naar info@san-e-web.nl of ons te bellen op 085-3030815. Door onze jarenlange ervaring in sanitair zit in ons team de kennis en expertise om u advies op maat te geven. Maak gebruik van onze uitstekende service en scherpe prijzen: bestel uw handdoekhouder op Sanifabriek.nl.