Bekerhouder

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 6 van totaal 6
 • Gedy GEA bekerhouder

  Gedy GEA bekerhouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit bekerhouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het aluminium en mat glas geven deze bekerhouder een vlotte verschijning. U hebt ook geen lastige werken in de droombadkamer uit te voeren. De bekerhouder is namelijk zelfklevend! Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 61,71

  Special Price € 51,00

  Op aanvraag
 • Gedy FEBO bekerhouder

  Gedy FEBO bekerhouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit bekerhouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze bekerhouder een vlotte verschijning. U kan deze bekerhouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 18,15

  Special Price € 15,00

  Op aanvraag
 • Gedy PIRENEI bekerhouder

  Gedy PIRENEI bekerhouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit bekerhouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De PIRENEI lijn kenmerkt zich door een modern en minimalistisch design. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze bekerhouder een vlotte verschijning. U kan deze bekerhouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 29,04

  Special Price € 24,00

  Op aanvraag
 • Gedy LANZAROTE glashouder

  Gedy LANZAROTE glashouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit glashouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LANZAROTE lijn is een premium lijn van Gedy en is ultramodern. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze glashouder een vlotte verschijning. U kan deze glashouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 82,28

  Special Price € 68,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE bekerhouder

  Gedy LOUNGE bekerhouder

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit bekerhouder van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze bekerhouder een vlotte verschijning. U kan deze bekerhouder bevestigen middels lijm of een vijs. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 47,19

  Special Price € 39,00

  Op aanvraag
 • Gedy LOUNGE bekerhouder (staand)

  Gedy LOUNGE bekerhouder (staand)

  Gedy

  Deze hoge kwaliteit bekerhouder (staand) van het Italiaanse Gedy past perfect bij uw droombadkamer. De LOUNGE lijn wordt gekenmerkt een recht lijnenspel. Het roestvrij staal, chroom en mat glas geven deze bekerhouder (staand) een vlotte verschijning. Mooi en praktisch in één.

  Normale prijs: € 47,19

  Special Price € 39,00

  Op aanvraag

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 6 van totaal 6

Bekerhouder

Bekerhouder badkamer

Altijd handig om te hebben; een bekerhouder badkamer. En niet zomaar een bekerhouder badkamer, maar een bekerhouder badkamer van een prachtig design waarop u niet uitgekeken raakt. Sanifabriek.nl biedt het u, voor een scherpe online prijs en van topkwaliteit. Wij hebben de bekerhouder badkamer waar u naar zoekt. Gedy is daarbij het merk dat wij aanbieden: specialist in het ontwerpen van de mooiste badkameraccessoires van het beste materiaal. Een bekerhouder badkamer van Gedy is altijd uniek in zijn soort en hiermee haalt u een stukje beleving in de belangrijkste sanitaire ruimte van uw huis. Wij hebben verschillende soorten bekerhouders waar u uit kan kiezen: zowel staande als ‘hangende’ (d.w.z. waarvan de houder aan de muur hangt) modellen.

Een paar modellen toegelicht

Alvast willen wij u informeren over een aantal van deze artikelen uit ons assortiment. Door u meer te vertellen over een bekerhouder badkamer van Gedy hopen we u te overtuigen van de absolute topkwaliteit hiervan. Om te beginnen met:

 • Gedy Lanzarote bekerhouder badkamer
  De Lanzarote is een prachtige bekerhouder badkamer van Italiaans design. De licht breed uitlopende glazen beker heeft een prachtige matte afwerking en zet u in de hoge kwaliteit messing van roestvrij staal. U bevestigt deze eenvoudig aan de muur met lijm of vijs. De Lanzarote is een eigenzinnig ontworpen bekerhouder badkamer, uniek in zijn soort.
 • Gedy Gea bekerhouder badkamer
  Overigens is ook de Gea een uniek item. De glanzend chroom afgewerkte houder van aluminium houdt de beker vast aan de bovenkant. In het design van de beker is daar dan ook subtiel rekening mee gehouden. Tevens is het bevestigen van deze bekerhouder badkamer een formaliteit: dit zelfklevende model plakt u simpelweg aan de muur.

Deskundig advies

Ons team biedt u altijd deskundig advies over onze artikelen en diensten. Hiervoor neemt u vrijblijvend contact met ons op: bel 085-3030815 of mail info@san-e-web.nl. Naast deze service bieden wij nog veel meer voorbeelden. Kijk hiervoor op onze site of bestel uw bekerhouder badkamer op Sanifabriek.nl, uw online sanitair specialist.